Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς με την έναρξη του ματς με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη έκανε γνωστή και την προσθήκη του Αγγλου εξτρέμ, Τζος Μπόουλερ, ύστερα από τη χθεσινοβραδινή «βόμβα» με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Μαρσέλο. Ο Τζος Μπόουλερ αγωνιζόταν στη Μπλάκπουλ. Ο παίκτης - όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - θα είναι δανεικός στον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο. Ο Μπόουλερ έχει μπει και στη λίστα της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Τζος Μπόουλερ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τζος Μπόουλερ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 23χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1999 στο Chertsey της Αγγλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ΚΠΡ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Έβερτον, με την οποία έλαβε μέρος συνολικά σε 41 ματς, με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Δόθηκε δανεικός στη Χαλ, όπου έπαιξε σε 28 αγώνες της Championship και 31 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ και 1 γκολ. Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην Μπλάκπουλ με την οποία σε 52 ματς σημείωσε 10 γκολ και έδωσε 3 ασίστ»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA