Μενού
  • Α-
  • Α+

Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας του Ιωνικού με 3-1 και του Λεβαδειακού με 1-0 αντίστοιχα. Αντίθετα, βαθμούς μοιράστηκαν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης μετά το 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Εντυπωσιακός ο Πεπ Μπιέλ στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Βέρμπιτς άνοιξε λογαριασμό στους «πράσινους».

Αναλυτικά, οι σημερινοί αγώνες της Super League:

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0

Δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά πήρε τη νίκη που ήθελε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο Λεβαδειακό, επικρατώντας με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και έκανε το «3Χ3» στην εκκίνηση της σεζόν, απολαμβάνοντας προσώρας τη μοναξιά της κορυφής στη Super League. 

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σημείωσε το μοναδικό γκολ των «πράσινων», ανοίγοντας... λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έβαλε «δύσκολα» στους παίκτες του «τριφυλλιού» η ομάδα της Βοιωτίας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες: Ρουμπέν - Βινίσιους, Βρακάς, Χάμοντ, Μπελμόντ, Βήχος

Αποβολές: Βινίσιους (90’+2 με δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα (82’ Σάντσες), Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς (61’ Ρουμπέν), Σπόραρ (90’ Ιωαννίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπάχανακ, Βινίσιους, Βήχος, Μεχία, Μπελμόντ (82’ Βουτσάς), Χάμοντ (46’ Μουτίνιο), Βράκας (66’ Νίκας), Λούα Λούα (46’ Σκβάρκα), Δούμτσιος.

Ολυμπιακός - Ιωνικός 3-1

Αν και δυσκολεύτηκε σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Ιωνικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.  Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Ανδρέα Μπουχαλάκη (17’) και Πεπ Μπιελ (45’), ωστόσο το γκολ του Χαβιέ Μεντόσα (49’) έδωσε θάρρος στους Νικαιώτες. Εν τέλει, με πέναλτι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (90’+5’) διαμόρφωσε το τελικό 3-1.  

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους επτά βαθμούς και πήραν ψυχολογία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Ναντ (Πέμπτη 8/9, 22:00 - «Μποζουάρ), ενώ ο Ιωνικός πήρε πάλι το χειροκρότημα αλλά όχι βαθμό.  

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) 

Κίτρινες: Βαλεριάνος  

Οι συνθέσεις:  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο (60’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Μπιελ (75’ Εμβιλά), Μπα, Αβιλα (66’ Ρέτσος), Ιν-Μπέομ, Ντε λα Φουέντε (75’ Ροντρίγκες), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.  

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο  (82’ Κάνιας), Φαντιγκά (46’ Μάσας), Αοσμαν, Μάντζης (83’ Ιωαννίδης).  

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Καλύτερη η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα όμως απέτυχε να σκοράρει, με αυτή του Ηρακλή Μεταξά να παραμένει μεν αήττητη, αλλά και χωρίς νίκη. Χωρίς νίκη παραμένουν οι δυο ομάδες έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με τη Λαμία να έχει δυο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό και τον Αστέρα Τρίπολης να κάνει το 3/3 σε «Χ». 

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας) 

Κίτρινες: Καστάνιο  

Οι συνθέσεις:  

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Νούνιες (68’ Τζανδάρης), Γιακουμάκης (69’ Μποάκιε), Ντε Βινσέντι (78’ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκορόνοβ, Τσιλούλης (85’ Μαρμεντίνι), Κορνέζος.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένζα, Καρμόνα, Αλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Τιλίκα), Μπερτόγλιο (90’+3’ Ζουκάνοβιτς), Γκαρντάβσκι (63’ Σονί), Ριέρα (46’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).  

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Super League:

  • Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0
  • Ολυμπιακός - Ιωνικός 3-1
  • Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0
  • Ατρόμητος - Παναιτωλικός (18:30)
  • Βόλος - ΟΦΗ (19:00)
  • ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (21:30)
  • Αρης - ΠΑΟΚ (21:30)
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA