Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους το νέο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού, ο Μαρσέλο, ο οποίος αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών. Οι Πειραιώτες ύστερα από τα αστέρια παγκόσμιου βεληνεκούς, Τζιοβάνι και Ριβάλντο, φέρνουν στη χώρα μας τον συμπατριώτη τους, Μαρσέλο, ο οποίος θα αποθεωθεί από τον κόσμο της ομάδας τη Δευτέρα το βράδυ στο Καραϊσκάκη που θα ανοίξει τις πύλες του για τον 34χρονο άσο.

Η υποδοχή του από τον εκστασιασμένο για την απόκτησή του, κόσμο του Ολυμπιακού, θα γίνει στις 21:00 με τους οπαδούς να προσέρχονται, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ από τις θύρες 33-35. Οι πόρτες του γηπέδου αναμένεται να ανοίξουν στις 20:00.

https://www.instagram.com/reel/CiFVdLkDbOl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA