Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Λατινικής Αμερικής τη δεκαετία του '70, ο Ραφαέλ Περόνε. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τη διετία 1978-90, έχοντας 50 συμμετοχές και 12 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Είχε γεννηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 1953 στο Μοντεβίδεο και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας της Ντανούμπιο το 1973. Αγωνίστηκε ως «10άρι» και πέντε χρόνια αργότερα φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών, με τους οποίους είχε συνδεθεί και θεωρούσε την ομάδα του Πειραιά το δεύτερό του σπίτι. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά για τον θάνατο του Ραφαέλ Περόνε αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρετά τον Ραφαέλ Περόνε, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών. Ο Ουρουγουανός μέσος ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1978 και τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα για δύο χρόνια, μέχρι το 1980, με απολογισμό 50 συμμετοχές και 12 γκολ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA