Μενού
  • Α-
  • Α+

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον «ξεριζωμό» της από τη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα βρίσκεται στην «OPAP Arena». Στο «clasico» της Θεσσαλονίκης Αρης και ΠΑΟΚ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, ενώ ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στον Βόλο. Ισόπαλοι με 1-1 έμειναν Ατρόμητος και Παναιτωλικός.

Αναλυτικά, οι σημερινοί αγώνες της Super League:

Αρης – ΠΑΟΚ 0-0

Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου έγινε υπό δυνατή βροχή, κρίθηκε εν πολλοίς στο χαμένο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 53ο λεπτό (απέκρουσε ο Κοτάρσκι) και θα ξεχαστεί σύντομα. Αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις οι Μπριάν Νταμπό και Ομάρ Ελ Καντουρί.  

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)  

Κίτρινες: Ντιοπ, Ντουκουρέ, Νταμπό - Τσαούσης, Ινγκασον, Κούρτιτς  

Κόκκινες: Νταμπό - Ελ Καντουρί  

Οι συνθέσεις:  

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιοπ (46’ Νταμπό), Μαντσίνι (81’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81’ Ζερβινιό), Μανού Γκαρθία (63’ Ιτούρμπε), Γκρέι (63’ Πάλμα).  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Τσαούσης (59’ Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Ντάντας (59’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Α. Ζίβκοβιτς (73’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Μπράντον (63’ Ολιβέιρα).

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πινέδα στο 39' και ο Άμραμπατ στο 87' πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης σε ένα ματς με ιστορική σημασία, αφού ήταν το τελευταίο της ομάδας πριν τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: Σιμάνσκι, Τζαβέλλας - Παμλίδης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας,  Σιμάνσκι (71' Ελίασον), Γιόνσον, Πινέδα (83' Μοχαμαντί, Τσούμπερ (77' Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (71' Μάνταλος), Αραούχο (70' Γκαρσία)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (55' Ριένστρα), Μορέιρα (46' Τζίμας), Ροσέρο (77' Σταματελόπουλος), Παμλίδης.

Βόλος – ΟΦΗ 0-1

Την πρώτη του νίκη και, παράλληλα, τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΟΦΗ. Χάρη σε γκολ του Απόστολου Διαμαντή στο 5ο μόλις λεπτό, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Αναιμικοί οι Θεσσαλοί, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε την αποβολή του Έρικ Λάρσον στο 76’.   

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)  

Κίτρινες: Σιέλης, Ουές - Πασαλίδης, Λάρσον, Διαμαντής

Κόκκινες: Λάρσον  

Οι συνθέσεις:  

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο (90’ Τσέλιος), Λούνα (84’ Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ (74’ Μεθκίδα), Ματίγια (46’ Φερνάντεζ), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Μαρινάκης, Μπουζούκης (59’ Καμάου), Ντικό (80’ Γιαννούλης), Βούρος, Διαμαντής, Θοράρινσον (68’ Στάικος), Μεγιάδο (81’ Θεοδοσουλάκης) 

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Δίκαιο το αποτέλεσμα, με τα «καναρίνια» να προηγούνται με τον Νίκο Καρέλη (33’) και την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να ισοφαρίζει με τον Ντορίν Ροτάριου (51’).  

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)  

Κίτρινες: Κουέν, Ροτάριου - Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντουάρτε, Αποστολάκης.  

Οι συνθέσεις:  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (76’ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (76’ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (76’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84’ Τζαβίδας).  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72’ Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Ντουάρτε, Νταγκό (85’ Μάρτενσον), Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA