Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκης σε ειδική εκδήλωσε που έχει ετοιμάσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. O 34χρονος αμυντικός, πεντάκις πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ, έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο 1+1 χρόνων στους Πειραιώτες.

Διαβάστε ακόμη: Μαρσέλο: Η εκρηκτική ηθοποιός Κλαρίς Αλβες έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ σύζυγό της

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών αναφέρει πως: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 20:45! Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35 και από τις Θυρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις Θύρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά απο τις Θύρες τους. Οι Θύρες θα ανοίξουν στις 19:45».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA