Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη φόρα που έχουν πάρει οι παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ είναι ικανοί να σηκώσουν, εκτός από την κούπα του Eurobasket 2022 και το... Champions League! Οι παίκτες της επίσημης αγαπημένης βρίσκονται στην Ιταλία και δεν έχασαν την ευκαιρία, κάποιοι από αυτούς, να πάνε μέχρι το «Τζουζέπε Μεάτσα» προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Ίντερ με την Μπάγερν για το Champions League.

Αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ωστόσο, ήταν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο τους οποίους η Ίντερ αποθέωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter. «Τι γίνεται οπαδοί της Ίντερ, οι Antetokounbros βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε καλή τύχη στην ιταλική ομάδα. Ο Greek Freak έκλεισε φωνάζοντας «Forza!».Στη λεζάντα του βίντεο οι «νερατζούρι» έγραψαν πως «απ’ ότι φαίνεται έχουμε ένα νέο οπαδό» και συνόδευσαν αυτές τις λέξεις με ένα ιμότζι το οποίο αντί για μάτια έχει... καρδούλες!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στις εξέδρες του «Τζουζέπε Μέατσα» βρέθηκαν πολλοί μπασκετικοί αστέρες της Εθνικής Ελλάδας, όπως ο Κώστας Παπανικολάου, ο Νικ Καλάθης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

https://www.instagram.com/reel/CiORKJfJbft/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθαν τα... καλύτερα αφού οι Έλληνες μπασκετμπολίστες πάτησαν το χορτάρι του «Μεάτσα» με τους Γιάννη Αντετοκουνμπο, Κώστα Παπανικολάου, Νικ Καλάθη, και Δημήτρη Αγραβάνη να ανταλλάσουν πάσες και να κάνουν τα «μαγικά» τους. Ο Greek Freak, μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό στο Instagram και ένα σχετικό βίντεο τονίζοντας πως «βρίσκομαι στο Μιλάνο με την Εθνική για το Ευρωμπάσκετ 2022. Έπρεπε να έρθω να παρακολουθήσω τον πρώτο μου αγώνα Champions League και ήταν απίστευτη εμπειρία. Αν δεν ήμουν μπασκετμπολίστας θα ήμουν σίγουρα ποδοσφαιριστής»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA