Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σήμερα ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων του Europa League. Πρώτη στάση η Βόρεια Γαλλία και η Ναντ την οποία αντιμετωπίζει στις 22:00 στο «Λα Μποζουάρ». Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν με υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση και θέλουν να αρχίσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βάλει αυτομάτως σε πλεονεκτική θέση στην κούρσα της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

«Πάντα βάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά. Θέλουμε να πάμε στον τελικό του Europa League και γιατί όχι να το κατακτήσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο», επεσήμανε χθες ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του στα προκριματικά του Champions League, άφησε εκτός αρχικά τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια Απόλλων Λεμεσού, παίρνοντας και στις δύο περιπτώσεις την πρόκριση στα πέναλτι.

Ναντ - Ολυμπιακός: Οι επιλογές Κορμπεράν

Εκτός πλάνων του Κάρλος Κορμπεράν για την αποψινή αναμέτρηση είναι ο Εμβιλά ο οποίος έχει ίωση αλλά και οι ανέτοιμοι Μαρσέλο και Βρσάλικο. Αντίθετα στη διάθεσή του βρίσκονται οι Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά κι ο Μπόουλερ. Στην αποστολή για τη Νάντη έχουν συμπεριληφθεί οι: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αναμέτρηση στο «Λα Μποζουάρ» για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport2HD.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA