Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπενζαμέν Μεντί και ο συγκατηγορούμενός του, Λουί Σαχά Ματουριέ, απαλλάχθηκαν από μία κατηγορία βιασμού, αφού η γυναίκα που τους κατηγόρησε εμφανίζεται σε VIDEO να συναναστρέφεται σεξουαλικά εν γνώσει της. Στο δικαστήριο, η δικηγόρος του Σαχά εμφάνισε ένα VIDEO όπου ο πελάτης της κάνει σεξ με την καταγγέλλουσα, στο οποίο εκείνη εμφανίζεται να συναινεί τόσο στην επαφή όσο και στην καταγραφή μέσω VIDEO. Η γυναίκα αρνήθηκε ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της για όσα συνέβησαν, ωστόσο ο εισαγγελέας και δικαστής δεν πείστηκαν σχετικά με την καταγγελία της και απήλλαξαν τον Μεντί και τον φίλο του για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ανενεργός μετά τη σύλληψή του διεθνής μπακ της Μάντσεστερ Σίτι (δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο ως το 2023), δικάζεται για συνολικά οκτώ περιπτώσεις βιασμού, μία εξ αυτών αποσύρθηκε πλέον από το δικαστήριο του Τσέσαϊρ, καθώς και για μία περίπτωση απόπειρας βιασμού και μία σεξουαλικής κακοποίησης σε έξι νεαρές γυναίκες, μετά την αθώωσή του στην περίπτωση της 19χρονης. Μαζί με τον Μεντί, για την ίδια υπόθεση κρίθηκε αθώος από τους ενόρκους και ο συγκατηγορούμενός του, Λουίς Σαχά Ματουρί, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για δύο βιασμούς και μία περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης προς την ίδια γυναίκα.

Η δίκη θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης. ο Γάλλος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπιζε οκτώ κατηγορίες βιασμού εις βάρος πέντε γυναικών, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου 2021 στη βίλα του. Ο Σαχά αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες βιασμού και τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος συνολικά οκτώ γυναικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA