Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και μερικές ώρες οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνται με τη μεταγραφική «βόμβα» του Ολυμπιακού (σ.σ. το gazzetta.gr ήταν το πρώτο ελληνικό ΜΜΕ που αποκάλυψε το «μπαμ») που ακολούθησε εκείνη του Μαρσέλο και φυσικά μιλάμε για τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος έρχεται να ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου και να χαρίσει λίγο από τη λατινοαμερικάνικη αύρα του. Ομως δεν έρχεται μόνος! Τον άλλοτε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνοδεύσει και το άλλο του μισό στη ζωή, η Σάνον ντε Λίμα με το ζευγάρι να μετράει σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός: Νέα σπουδαία μεταγραφή - Στα ερυθρόλευκα ο Χάμες Ροντρίγκες

Σύμφωνα με όσους βρίσκονται κοντά στο στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, στο 33χρονο μοντέλο και beauty blogger, ο Χάμες οφείλει σε μεγάλο βαθμό και την ποδοσφαιρική του αναγέννηση, καθώς όπως λέγεται στη Λίμα βρήκε το... λιμάνι του. Ο Κολομβιανός ταξίδεψε ήδη στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Χάμες με τη μορφή δανεισμού και θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου των 6 εκατ. ευρώ, με το υπόλοιπο να πληρώνεται από την ομάδα του Κατάρ, την Αλ Ραγιάν στην οποία ανήκει.

 

https://www.instagram.com/p/CieHxdKvhHD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καυτή Σάνον Ντε Λίμα που «αναγέννησε» τον Χάμες 

Η σύντροφος του Κολομβιανού άσου, φαίνεται πως είναι ένα από τα μυστικά της αγωνιστικής του επανόδου. Φυσικά, η Λίμα μόνο άγνωστη δεν είναι στον κόσμο της showbiz, καθώς μιλάμε για την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή - τραγουδοποιού (και πρώην της Τζένιφερ Λόπες), Μαρκ Άντονι. Η εξωτική καλλονή από την Βενεζουέλα έγινε γνωστή ως ένα από τα πιο εκρηκτικά μοντέλα που κάνει καριέρα στην Κολομβία. Με τον Χάμες Ροντρίγκες είναι ζευγάρι από το 2018, ενώ τον Οκτώβριο του 2020 απέκτησαν μαζί έναν γιο μέσω παρένθετης μητέρας! Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ο Ροντρίγκες ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του σε μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ποδοσφαιρικής του καριέρας με τη φανέλα της Έβερτον. Ολοι μιλούσαν για την ολική επαναφορά σε κορυφαίο επίπεδο για τον Χάμες και απένειμαν τα εύσημα στην Λίμα που όπως έλεγαν... τον συμάζεψε!  Ετσι, πίσω από την επιτυχία του Χάμες κρύβεται σε μεγάλο ποσοστό η εντυπωσιακή Σάνον. Η σύντροφος του Κολομβιανού άσου της Έβερτον, Χάμες Ροντρίγκεζ, συγκλονίζει συχνά – πυκνά το Instagram ποζάροντας με καυτά σε εξωτικές παραλίες της Κολομβίας.

 

https://www.instagram.com/p/CgzJ2LLO0-u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ζωή πριν τον Χάμες

Ετσι, μετά τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Χάμες, άφησε οριστικά πίσω της τον Μάρκ Αντονι με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015 σε ένα ειδυλλιακό μέρος, κάτω από τον καυτό ήλιο του Άγιου Δομήνικου με τη Σάνον να ποζάρει φορώντας μαγιό από την τελευταία συλλογή της! Μαζί απέκτησαν ένα γιο και παρά το γεγονόις ότι όλα κυλούσαν υπέροχα, το ζευγάρι χώρισε και επανασυνδέθηκε: «Το σωστό timing είναι τα πάντα! Ο Θεός μας έφερε και πάλι κοντά, επειδή γνωρίζει ότι η αγάπη και ο σεβασμός που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι πολύ ισχυρός», έλεγε τότε η Λίμα.

Οταν η Τζένιφερ Λόπεζ έστειλε τη Λίμα στον Χάμες

Οσο για την αδυναμία στη ζωή της: «Λατρεύω να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο, να ακούω όλες τις ιστορίες τους και να λύνω απορίες. Εχει τόση αθωότητα αυτό». 

Το διαζύγιο λόγω της Τζένιφερ Λόπες! Οι φήμες ποτέ δεν έπαψαν να... στοιχειώνουν τη Λίμα ότι αιτία του χωρισμού της με τον Μαρκ Αντονι ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Αντονι μοιράστηκε τη σκηνή, αλλά και το καμαρίνι με την Πορτορικάνα σταρ και φιλήθηκαν μεταξύ τους στο Latin Grammy's. Φαίνεται ο γαμός τους είχε κρατήσει ακόμη κάποια συναισθήματα. Εκτοτε, οι φήμες έζωσαν σαν φίδια τον γάμο Λίμα – Αντονι που το 2017 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με τη Λίμα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χάμες και από εκεί στον... Πειραιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA