Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αρκετά και σημαντικά προβλήματα για άλλη μία φορά πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά με μεγάλη πίστη και το «αέρα» της έδρας του αλλά και του... Χάμες Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει το βράδυ της Πέμπτης (15/9) να πάρει την πρώτη φετινή νίκη του στα Κύπελλα Ευρώπης, απέναντι στην ισχυρή Φράιμπουργκ, που θα τον βάλει ξανά «δυνατά» στο «κόλπο» της πρόκρισης από τον 7ο όμιλο του Europa League. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:45, ενώ θα προβληθεί από το COSMOTESPORTS 2HD.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους «λαβωμένους» Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ είναι πιθανό να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο καταπονημένος απ’ τους σερί αγώνες Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να «πατήσει» τούτη τη φορά στο 4-3-3, με τους Αβιλα και Ρέτσο να είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Βρσάλικο δεξιά και τους Παπέ Σισέ και Μπα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Στον άξονα φαίνεται πως έχουν προβάδισμα οι Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκης, με τον Μπιέλ να παίζει στα άκρα της επίθεσης, έχοντας απέναντί του τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης. Ο Κορμπεράν θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή του αγώνα, λίγη ώρα πριν από τον αγώνα με τους Γερμανούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθούς τους Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι και 4ο τον Ντάβιντ Σμάιτς. Στο VAR θα βρίσκονται ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς και AVAR ο Ντράγκοσλαβ Πέριτς.

Και όλα αυτά ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μεταγραφικό... οργασμό καθώς μετά το super deal με τον Χάμες Ροντρίγκες, που αναμένεται να ανακοινωθεί πριν την έναρξη του αγώνα με τη Φράιμπουργκ, η γαλλική «Provence» αποκάλυψε σε δημοσίευμά της πως οι Πειραιώτες είναι μία... ανάσα και από τον επιθετικό Σεντρίκ Μακαμπού της Μαρσέιγ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA