Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικές ημέρες ο 31χρονος, πρώην πλέον, παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, παρουσιάστηκε από την Αλ Σάρζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμβολο της ομάδας είναι το λιοντάρι. Μέχρι εδώ όλα καλά. Στη συνέχεια ο Έλληνας στόπερ έπρεπε να φωτογραφηθεί σε ένα γήπεδο στο οποίο, σύμφωνα με το κονσεπτ, ένα λιοντάρι και ο Μανωλάς θα απαγόρευαν την πρόσβαση στους αντιπάλους.

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης, ωστόσο, το λιοντάρι ήταν ζωντανό και οι υπεύθυνοι το τοποθέτησαν (δεμένο) δίπλα στον Μανωλά ο οποίος είχε το νου του συνέχεια στα αριστερά του.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που το λιοντάρι έπρεπε να γυρίσει και να κοιτάξει προς τον φωτογραφικό φακό. Οι υπεύθυνοι αρχικά με μια σφυρίχτρα και στη συνέχεια φωνάζοντας το όνομα του προσπαθούσαν να του τραβήξουν την προσοχή, ώστε να κοιτάξει στον φωτογραφικό φακό.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όταν το έκανε έβγαλε και έναν (σίγουρα) τρομακτικό βρυχηθμό αλλά χωρίς να κάνει κάποια επιθετική κίνηση. Το θέμα, ωστόσο, είναι πως ο βρυχηθμός αυτός λειτούργησε σαν... ηλεκτροσόκ για τον Κώστα Μανωλά ο οποίος τινάχτηκε από τη θέση του και προσπάθησε να φύγει μακριά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA