Μενού
  • Α-
  • Α+

Άνοιξαν σήμερα, Παρασκευή (30/9) γύρω στις 17:00 για πρώτη φορά οι εξέδρες της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» για να υποδεχθούν τους φίλους της ΑΕΚ. Η Ενωση επιστρέφει στην ιστορική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από 19 χρόνια και άνθρωποι όλων των ηλικιών είναι εκεί. Από μπόμπιρες μέχρι και μεγάλους σε ηλικία που έζησαν με το όνειρο να ξαναδούν την ομάδα τους να παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από νωρίς το απόγευμα στο νέο «παλάτι» της ΑΕΚ είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έβγαλε μια φωτογραφία με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα όπου η χαρά τους δεν κρύβεται για τη μεγάλη επιστροφή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα χρόνια πέρασαν από την τελευταία παράσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα 4-0 επί του Αρη στις 3 Μαϊου 2003 και όλα είναι τόσο διαφορετικά για όλους όσοι είχαν αναμνήσεις από εκείνο το γήπεδο. Όσοι ήταν παιδιά έχουν γίνει άντρες, όσοι ήταν έφηβοι έχουν γίνει γονείς, όσοι ήταν γονείς έχουν (ίσως) γίνει παππούδες. Ομως η φλόγα της προσμονής δεν έφυγε ποτέ από μέσα τους, αναμένοντας τη σημερινή ημέρα. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Περίπου 30.000 τυχεροί θα παρακολουθήσουν από κοντά τα εγκαίνια που θα αρχίσουν στις 20:00, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3. Η ΠΑΕ απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις να μεταβεί πολύ νωρίς ο κόσμος στην εγκατάσταση, ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Η θεματολογία της εκδήλωσης θα περιστρέφεται γύρω από την Ιστορία του συλλόγου, με πολλά video για τις σημαντικότερες στιγμές της ΑΕΚ και με παρέλαση 23 legends της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά, δεν θα λείπει η αναφορά στον προσφυγικό ελληνισμό και γενικά θα είναι μια φαντασμαγορική βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA