Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρομερός Παναθηναϊκός «άλωσε» την Τούμπα και έκανε το 6 στα 6 στην έναρξη της φετινής Super League. Οι «πράσινοι» δεν μάσησαν από το γκολ που σημείωσαν οι Θεσσαλονικείς στην αρχή του αγώνα και με μεγάλη ανατροπή επικράτησαν 2-1 του ΠΑΟΚ και έχουν στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετρώντας μόνο νίκες. Θετικός ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του Μίτσελ στο Λιμάνι μετά από 7,5 χρόνια, νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Βόλος κέρδισε τον Αρη με 2-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του ΟΦΗ με το ίδιο σκορ.

Αναλυτικά, οι σημερινές αγώνες:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2

Την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League σημείωσε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα (18'), το «τρένο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε τα πάνω κάτω στην Τούμπα χάρη στα δύο τέρματα του Αϊτόρ (51', 73' πέν.), ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στους 18 βαθμούς οι «πράσινοι», επτά πάνω από τους διώκτες τους, με το ξεκίνημά τους να δείχνει πως φέτος πάνε για... μεγάλα πράγματα!

Διαιτητής: Γιούλιαν Βάινμπεργκερ (Αυστρία)

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Κοτάρσκι, Κούρτιτς - Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (86' Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (77' Τσαούσης), Ντάντας (76' Ελ Καντουρί), Κούρτιτς (86' Γκορντετζιάνι), Νάρεϊ, Ντάγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (57' Μπίσεσβαρ). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ (90'+5' Σάρλια), Μπερνάρ (90' Γκάνεα), Σπόραρ (85' Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών μετά από 7,5 χρόνια. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός από τη Μαρσέιγ ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα και «καθάρισε» το ματς πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων», στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι (νωρίτερα οι πρωταθλητές είχαν χάσει πέναλτι με τον Ελ Αραμπί) και στο 68ο λεπτό με σουτ. Ο Μαρσέλο, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, έμεινε τελικά στον πάγκο, παρά τη... λαϊκή απαίτηση να μπει στο ματς, έστω και στα τελευταία λεπτά, ενώ αντίθετα, την παρθενική του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Σαμασέκου.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδα)

Κίτρινες: Μασούρας - Κιβρακίδης, Γκονζάλες, Μουνίθ, Ρομπάιγ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46΄ Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63΄ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (90΄ Σαμασέκου), Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72΄ Αμπ. Καμαρά)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81΄ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες (81΄ Ερλινγκμαρκ), Κουέν, Φριντζόνσον (82΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70΄ Μουνίθ), Κιάρτανσον

Βόλος – Αρης 2-0

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Αρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μίλος Ντέλετιτς (26') και Ζαν Πιερ Ακόστα Μπαριέντος (30'πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που έπαιξε από το 55' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολάι Άλχο.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας). 

Κίτρινες: Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος  Ντέλετιτς, Λούνα - Παπέ Σεΐκ,  Ιτούρμπε, Φαμπιάνο. 

Κόκκινες: Άλχο (55'). 

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεσκίδα (64' Ματίγια), Ντέλετιτς (70' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Κούτσιας).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46' Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68' Γκρέι), Παπέ Σεΐκ (46' Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Πάλμα (74' Ζερβινιό).

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0

Μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή Super League, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής. Ο Λεό Τιλίκα στο 19΄ και ο Γκαρντάβσκι στο 44΄ ήταν οι σκόρερ του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα του οποίου φέρνει την αρκαδική ομάδα στους επτά βαθμούς, αφήνοντας τους Κρήτες στους 4 βαθμούς.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Τζουκάνοβιτς - Μεγιάδο

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Ρούμπεν Γκαρσία, Αλβαρες, Ιγκλέσιας (75΄ Βαλιέντε), Ντομίνγκεθ (46΄ Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65΄ Κρεσπί), Μπαρτόλο (74΄ Μπερτόλιο / 87΄ λ.τρ. Ριέρα), Μπαράλες

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Ντιουσέ (62΄ Στάικος), Γκερέρο, Ντικό (57΄ Μπουζούκης), Βούρος, Διαμαντής, Ντουσμισάι (46΄ Μπιφούμα), Περέα, Μεγιάδο (46΄ Τοράλ), Μπαλογιάννης (73΄ Θοράρινσον)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

  • Λαμία-Λεβαδειακός 1-0
  • Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-0
  • Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0
  • Βόλος-Αρης 2-0
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (18:00)
  • ΑΕΚ-Ιωνικός (20:00)

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA