Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία μεγαλοπρεπή «τεσσάρα» η ΑΕΚ επικράτησε του Ιωνικού στη νεότευκτη OPAP Arena, πραγματοποιώντας ιδανικό ποδαρικό στο νέο της σπίτι. Με την αύρα του νέου της γηπέδου και 31.000 εκστασιασμένων οπαδών, η Ενωση δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον αντίπαλό της και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και περισσότερα τέρματα. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για τη Super League, ο Παναιτωλικός συνέτριψε τον ΠΑΣ μέσα στα Ιωάννινα με 4-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη που σημείωσε χατ-τρικ.

Αναλυτικά, οι σημερινοί αγώνες για τη Super League:

ΑΕΚ - Ιωνικός 4-1

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε «ποδαρικό» στο νέο της γήπεδο η ΑΕΚ. Μπροστά σε 31.000 ενθουσιώδεις φίλους της νίκησε εύκολα 4-1 τον ουραγό Ιωνικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον Παναθηναϊκό. Δύο γκολ σημείωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (6΄, 66΄) και από ένα οι Γκαρσία (26΄), Αραούχο (62΄). Μάλιστα ο Σέρβος μέσος έγραψε Ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που «μάτωσε» τα δίχτυα στην OPAP Arena. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελευθεριάδης μείωσε για τον Ιωνικό σε 4-1. 

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Ιωαννίδης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Μοχαμαντί, Γκατσίνοβιτς (82΄ Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι, Πινέδα (70΄ Μάνταλος), Ελίασον (70΄ Άμραμπατ), Γκαρσία (70΄ Τσούμπερ), Αραούχο (88΄ Κοσίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιριγώτης (87΄ Σάκιτς), Αντούνες (67΄ Μίλο), Κάνιας, Τσίμπσαχ (46΄ Φατιγκά), Βαλεριάνος, Λοβέρα, Οφόσου (67΄ Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (67΄ Μάντζης)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-4

Με τον Νίκο Καρέλη να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις από την αρχή της φετινής Super League, ο Παναιτωλικός έκανε «πάρτι» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», συντρίβοντας τους γηπεδούχους με 4-1, χάρη στο χατ-τρικ του Ηρακλειώτη επιθετικού. Το άλλο τέρμα των νικητών πέτυχε ο Μόρσεϊ στο 70 λεπτό. Για τους ηττημένους μείωσε στο 34' ο Εραμούσπε.

Η ομάδα του Αγρινίου έπιασε στην πέμπτη θέση τον Aρη, στους 10 βαθμούς, με την τρίτη φετινή της νίκη και δεύτερη μακριά από την έδρα της, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρέμεινε στους 4 βαθμούς και τις τελευταίες θέσεις, ύστερα από έξι αγώνες στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Μαλούτας 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος - Λάρσον, Καρέλης, Σενγκέλια

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (59΄ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81΄ Λώλης), Μέντες (81΄ Μπάλαν), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72΄ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85΄ , Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80΄ Φλόρες), Ντίας (59΄ Μάρτσενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58΄ Κολοβός), Μόρσεϊ (59΄ Νταγκό), Καρέλης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

  • Λαμία-Λεβαδειακός 1-0
  • Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-0
  • Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0
  • Βόλος-Αρης 2-0
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-4
  • ΑΕΚ-Ιωνικός 4-1
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA