Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον αγωνιστικό χώρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ βρέθηκε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό η 23χρονη Μυρτώ, γνωστή φίλη της Ενωσης που πριν από χρόνια έζησε μια δραματική περιπέτεια που άλλαξε τη ζωή της και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Αναμφίβολα, ήταν μια ξεχωριστή παρουσία στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Opap Arena. Η Μυρτώ είναι το κορίτσι που το καλοκαίρι του 2012 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν δέχτηκε επίθεση ξυλοδαρμού και βιασμού από αλλοδαπό σε παραλία της Πάρου. Σήμερα δεν μπορούσε να λείπει από την επιστροφή της αγαπημένης της ποδοσφαιρικής ομάδας στην φυσική της έδρα.

Διαβάστε ακόμη: Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Νεκρός σε τροχαίο ο Δημήτρης Παπούλης

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή, εισπράττοντας ένα θερμό χειροκρότημα από το ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο. Ηταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές μιας έντονα συναισθηματικής βραδιάς. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA