Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ακόμα μια βαριά ήττα, αυτή τη φορά από την Καραμπάγκ (3-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με αυτή την ήττα οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο μηδέν και στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου και έχασε σημαντικό έδαφος για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου έστω για το Europa Conference League.

Παρά τις πολλές δικές του ευκαιρίες στο ματς, και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ και η Καραμπάγκ τον «σκότωσε» στις αντεπιθέσεις, ανοίγοντας το σκορ με τον Οβούσου στο 68′ και βρίσκοντας δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με Βέσοβιτς και Σεϊντάεβ. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Μαρσέλο, με τα «ερυθρόλευκα», ο οποίος μπήκε στο ματς στο 60ο λεπτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίρφαν Πελίτο (Βοσνία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαλμπουενά – Τζαφαργκουλίεφ, Σεϊντάεφ, Γκαράγεφ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83΄ Βαλμπουενά), Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Κουντέ (74΄ Χουάνγκ), Μπουχαλάκης (60΄ Μαρσέλο), Ροντρίγκες (60΄ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί Τζο (74΄ Αμπ. Καμαρά).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ): Mαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς (90΄+1 Χουσεΐνοφ), Μουσταφαζάντε, Μπ. Χουσεΐνοφ, Τζαφαργκουλίεφ (46΄ Μπαϊράμοφ), Γκαράγεφ, Ρίτσαρντ Αλμέιδα (65΄ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65΄ Σεϊντάεφ), Ζουμπίρ, Οβούσου (90΄+1 Όζομπιτς).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA