Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2022! Ο Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης διαδέχθηκε τον Λιονέλ Μέσι και κατέκτησε την πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Ίσως πρόκειται για την πιο αναμενόμενη έκβαση σε βράβευση της Χρυσής Μπάλας τα τελευταία χρόνια. Ο Μπενζεμά άλλωστε δεν άφησε κανένα περιθώριο με τα περσινά του κατορθώματα, δεν επέτρεψε καμία αμφισβήτηση για την κυριαρχία του μέσα στη χρονιά!

Διαβάστε ακόμη: Super League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τον πέταξε εκτός 4άδας

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Με 49 γκολ σε όλη τη σεζόν και all-time παραστάσεις στο Champions League που οδήγησαν τη Ρεάλ στην κατάκτηση του τίτλου, ο Γάλλος φορ απάντησε με τον πιο εμφατικό τρόπο στο ερώτημα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Και πλέον έφτασε η στιγμή της στέψης του.

Αφού μετέτρεψε την κούρσα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας σε... υγιεινό περίπατο, ο πολύπειρος επιθετικός την παρέλαβε για πρώτη φορά στα χέρια του από τον πρώην προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, και γεύτηκε την πιο σημαντική ατομική διάκριση της λαμπρής καριέρας του.

Ένα βραβείο σαν το απόλυτο παράσημο μιας ιστορικής σεζόν για τον ίδιο, καθώς παράλληλα σε συλλογικό επίπεδο σήκωσε με τους Μαδριλένους πρωτάθλημα, Super Cup Ισπανίας και Champions League, ενώ τον προηγούμενο Οκτώβριο οδήγησε τη Γαλλία στον τίτλο του Nations League.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA