Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για ξυλοδαρμό και βιασμό από την ίδια την σύντροφό του. Ο 21χρονος κατηγορήθηκε επίσης για επίθεση και κατ' επανάληψη ελεγκτική και καταναγκαστική συμπεριφορά. Συνελήφθη τον Ιανουάριο εν μέσω ισχυρισμών ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του, ενώ σχετικές εικόνες και βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ο φόργουορντ, από το Μπόουντον, εμφανίστηκε στις Αρχές μόνο για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του, αλλά εν τέλει επιβεβαιώθηκε πως «έσπασε» τους περιοριστικούς όρους για να επικοινωνήσει εκ νέου με την πρώην σύντροφό του.  

Η εισαγγελία του Ηνωμένου Βασιλείου με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε πως ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, σωματική επίθεση και καταναγκαστική συμπεριφορά με θύμα την Χάριετ Ρόμπσον. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2019, μέχρι που η Χάριετ Ρόμπσον αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν τα πήγαιναν και ιδιαίτερα καλά, με αποτέλεσμα ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» να ξεσπά πάνω της. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό σόκαραν, καθώς την δείχνουν σε τραγική κατάσταση. «Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media το νεαρό μοντέλο.

Ο Γκρίνγουντ παραμένει ανενεργός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες της κοπέλας του, αλλά πληρώνεται κανονικά τον μισθό του, της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ τον μήνα. O Βρετανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Κόκκινους Διαβόλους μέχρι το 2025.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.