Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο διάσημος Γερμανός τερματοφύλακας, Μανουέλ Νόιερ, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος και αναγκάστηκε να υποβληθεί τρεις φορές σε χειρουργείο. Τα γερμανικά ΜΜΕ δεν δίνουν λεπτομέρειες για το πότε ξεκίνησε η περιπέτεια του Γερμανού διεθνή τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, αν και αναφέρουν ότι οι πρώτες φήμες υπήρχαν ήδη όταν ο Νόιερ εθεάθη τον Δεκέμβριο του 2021 με γύψο στο πρόσωπό του, πριν αντιμετωπίσει με την Μπάγερν την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Σύμφωνα με την Bild, οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν τον εμπόδισαν να συνεχίσει να αγωνίζεται. «Στην περίπτωσή μου ήταν καρκίνος του δέρματος, οπότε χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείρηση τρεις φορές», ανέφερε ο 36χρονος τερματοφύλακας που έχει επενδύσει σε ένα σύγχρονο αντηλιακό -μαζί με τη Γερμανίδα τενίστρια Αντζελίκ Κλέρμπερ-, για να αποτραπεί η υπερμελάγχρωση, που προκαλείται από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/reel/CkdE-Rfo_nu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεδομένου ότι προπονούμαστε και παίζουμε συνεχώς σε εξωτερικούς χώρους και επίσης μας αρέσει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση, είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε με σύγχρονα αντηλιακά φίλτρα και SPF 50+», πρόσθεσε ο Μανουέλ Νόιερ. Αν και στην ανάρτηση δεν γίνεται σαφές αν η περιπέτεια με την υγεία του Νόιερ έχει λήξει ή εξακολουθεί να υφίσταται, ο Νόιερ αναμένεται να εμφανιστεί ξανά το ερχόμενο Σάββατο κατά την επίσκεψη της Μπάγερν στη Χέρτα Βερολίνου για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA