Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και αποτελεσματικός στην Νεάπολη και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Ιωνικό, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επικρατεί με το άνετο 3-0 και να πανηγυρίζει δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ πήρε φόρα μετά από το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και λίγα 24ωρα αργότερα πήρε παραμάζωμα τον άτυχο Ιωνικό που βρέθηκε στο διάβα του, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει ευρεία εκτός έδρας νίκη με 3-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League και να παίρνει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάκιτς, Ρομαό (69' Κάνιας), Λοβέρα (69' Μεντόσα), Φαντιγκά (83' Μάσας), Σεμπά (84' Τσίμπσαχ), Ελευθεριάδης (69' Ιωαννίδης), Μάντζης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο (76' Ντάντας), Φιλίπε Σοάρες (72' Ελ Καντουρί), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (85' Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας (71' Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (71' Μπράντον)

Βόλος- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, ο Βόλος επανήλθε στις νίκες στη Super League 1, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς που σκόραρε δύο φορές μέσα σε 9 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος “λύγισε” τον ΠΑΣ Γιάννινα και “έπιασε” ξανά τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League 1. Μείωσε στο τέλος ο Μπάλαν για τους Γιαννιώτες, που ηττήθηκαν για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Βόλος: Kλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (9’ λ.τ. Μεταξάς), Μπαριέντος, Φερνάντες (80′ Κούτσιας), Μεσκίδα (46′ Νοκέρ), Ντέλετιτς (86′ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86′ Β. Φερνάντεζ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Παντελάκης, Πήλιος, Μπιλμπαο, Τζήμας, Λιάσος (64′ Μπάλαν), Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA