Μενού
  • Α-
  • Α+

Η FIFA δεν θα ασκήσει δίωξη στη γερμανική Ομοσπονδία για τη χειρονομία των Γερμανών ποδοσφαιριστών που παρατάχθηκαν για το παιχνίδι με την Ιαπωνία. Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας συνεννοήθηκαν να βάλουν το χέρι στο στόμα και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν συνολικά την ανθρώπινη ελευθεριότητα, το δικαίωμα του όντος να μπορεί να ζει χωρίς απαγορεύσεις με τους πόθους και τις λαχτάρες του. Το υπονοούμενο ήταν διττό, αφού αφορούσε και στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία απαγόρευσε τα περιβραχιόνια «onelove», που θα φορούσαν οι αρχηγοί των ομάδων, απειλώντας τους παίκτες με τιμωρία. 

Μετά την εν λόγω χειρονομία, το Sky Sports έκανε γνωστό πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν πρόκειται να ασκήσει δίωξη στην γερμανική ομοσπονδία και συνεπώς δεν θα υπάρξει τιμωρία προς τη «νασιονάλμανσαφτ», η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Ιαπωνία και μπήκε σε μπελάδες. Ούτως ή άλλως θα ήταν μια στάση καταχρηστική, την οποία η FIFA, ουδόλως αγαπητή στη συντριπτική πλειονότητα των ποδοσφαιρόφιλων, δεν θέλει να υιοθετήσει, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA