Μενού
  • Α-
  • Α+

Ας ξεκινήσουμε με μια αλήθεια. Τα εισαγωγικά στη λέξη προσπάθεια μπήκαν γιατί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Ουρουγουάης με τη Νότια Κορέα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλου του Κατάρ, ο Ιταλός σπίκερ δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να πει τα ονόματα των παικτών της Νοτίου Κορέας. Για την ακρίβεια ίσως το προσπάθησε πριν ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση. Πιθανότατα το δοκίμασε. Είδε ότι δεν του βγαίνει και μάλλον εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια και άρχισε τα «Κιμ, Κιμ, Κιμ, Κιμ, Κιμ» προσφέροντας άφθονο γέλιο καθώς το βιντεάκι του έγινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο viral με πολλούς, μάλιστα, να λένε στα Social Media πόσο περήφανος θα ένιωσε ο... Κιμ Γιονγκ Ουν αν και βορειοκορεάτης!

Όλοι ασφαλώς ξεχωρίζουν από το μικρό τους όνομα, ωστόσο ο Ιταλός εκφωνητής δεν είχε χρόνο για πολλά πολλά. Έτσι ξεκίνησε την εκφώνηση της ενδεκάδας με... «Κιμ, Κιμ, Κιμ, Κιμ, Κιμ»! Για την ιστορία, πρόκειται για τους Σεούνγκ-Γκιου Κιμ, Κιμ Μουν-Χουάν, Κιμ Μιν-Γιάε, Γιουνγκ-Γκουόν Κιμ και Τζιν-Σου Κιμ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA