Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πελέ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, αυτή τη φορά η νοσηλεία του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή δεν ήταν προγραμματισμένη. Ο Πελέ, ο οποίος έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 82 χρόνια ζωής και έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του.  Ο Βραζιλιάνος υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό O’ Globo, το ιατρικό επιτελείο που φροντίζει τον Πελέ επιβεβαίωσε την ύπαρξη οιδήματος και επίσης εντόπισε μια «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια», όπου παρατηρείται δυσκολία στην αναπνοή. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας. Δίνει μάχη με τον καρκίνο και σύμφωνα με το ESPN η χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται δεν έχει αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA