Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολη αυτή η λίστα. Το τι είναι ωραίο και σε τι βαθμό είναι ωραίο, άλλωστε, είναι κάτι το υποκειμενικό. Ή μήπως όχι; Ότι και να ισχύει τα 10 γκολ που θα δείτε παρακάτω είναι η επιλογή του Μιχάλη Τσόχου για την εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» στον Ant1 και σίγουρα είναι μέσα στα καλύτερα γκολ όλων των εποχών. Τώρα αν είναι τα 10 καλύτερα μικρή σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία είναι πως όταν παρακολουθήσετε το βίντεο το μάτι σας θα έχει χορτάσει... ποίηση!

Τι να πρωτοπεί κανείς για τα ονόματα που υπάρχουν μέσα σε αυτή τη λίστα; Ρομπέρτο Μπατζιο, Πελε, Φαν Πέρσι, Μάξι Ροντρίγκεζ, Χάμες Ροντρίγκεζ, Σαϊντ Αλ Οβαϊράν, Μάικλ Όουεν, Νελίνιο, Έντερ, Εστεμπαν Καμπιάσο, Ντένις Μπέργκαμ και Ντιέγκο Μαραντόνα. Τι; Μετρήσατε 12; Σωστά μετρήσατε. Τα 10 καλύτερα γκολ είναι 12. Βασικά μπορεί να είναι και παραπάνω. Αλλά, όντως, το γκολ του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με την Αγγλία, αυτό που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, δεν μπορεί να μπει σε καμία λίστα. Είναι από μόνο του... μια λίστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA