Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Καμερούν έγραψε Ιστορία με τη νίκη του κόντρα στη Βραζιλία, μετά από γκολ του Αμπουμπακάρ στο 92', όμως δεν άλλαξε τη σειρά στον όμιλο με τη σελεσάο να προκρίνεται πρώτη και τους Αφρικανούς να αποχωρούν. Η Ελβετία έκανε το... καθήκον της απέναντι στη Σερβία σε ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 και με ανατροπή στην ανατροπή πήρε τη νίκη 3-2 που την πλάσαρε στη 2η θέση του 7ου ομίλου, πίσω μόνο από τη Βραζιλία. Το «τρίποντο» αυτό τη στέλνει απέναντι στην Πορτογαλία στη φάση των «16» και αφήνει τους Σέρβους εκτός νοκ άουτ και στην τρίτη διοργάνωση όπου συμμετέχουν αυτόνομα. Στα άλλα δύο ματς που προηγήθηκαν, η Πορτογαλία ηττήθηκε από τη Νότια Κορέα 2-1, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να χάσει την πρωτιά στον 8ο όμιλο. Δράμα για την Ουρουγουάη που αν και κέρδισε τη Γκάνα, τελικά είδε τους Ασιάτες να προκρίνονται στα νοκ άουτ ματς.

Διαβάστε ακόμη: Μουντιάλ 2022: Επική περιγραφή του γκολ της Ιαπωνίας κόντρα στην Ισπανία

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1-0

Με το Καμερούν να γίνεται η πρώτη ομάδα που νικά τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (1-0), οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο στάδιο «Λουσάιλ» της ομώνυμης πόλης, παρουσία 85.986 θεατών, μόνο που από αύριο οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Ατυχώς γι' αυτούς όμως, οι Αφρικανοί θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Γιαουντέ, ενώ η Σελεσάο θα συνεχίσει την πορεία της στη χώρα του Κόλπου συμμετέχοντας στους νοκ άουτ αγώνες, με αντίπαλο τη Νότια Κορέα των Ουί Τζο και Ιν Μπέομ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Τίτε, που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, τερμάτισε στην πρώτη θέση του γκρουπ αν και ισόβαθμη στους 6 πόντους με την Ελβετία, που νίκησε 3-2 τη Σερβία, καθώς η Βραζιλία ήταν καλύτερη στη διαφορά τερμάτων από τους Ελβετούς (θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία), για μόλις ένα γκολ! 

Το Καμερούν έμεινε τρίτο με 4 βαθμούς, ενώ οι «Πλάβι», που απογήτευσαν για άλλη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση μένοντας τέταρτοι και τελευταίοι, με συγκομιδή ενός βαθμού.  Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Βραζιλία ανώτερη αλλά τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ (και των Λεβαδειακού, Λαμίας), Ντεβί Επασί, σταθερό οσάκις χρειάστηκε να επέμβει.  Ο Επασί... έπιασε δουλειά στο 14΄ αποκρούοντας εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μαρτινέλι σε κόρνερ, ενώ στο 28΄ μπλόκαρε το ωραίο πλασέ του Άντονι. Από την πλευρά τους, οι Καμερουνέζοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Έντερσον να κάνει μεγάλη απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Εμπεούμο. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ζεσούς αρχικά και τον Ροντρίγκο στη συνέχεια να αποτυγχάνουν να σκοράρουν από κοντά στο 53ο λεπτό, ενώ στο 56΄ και το 57΄ ο Επασί «έβγαλε» τα σουτ των Ζεσούς και Γκιμαράες, αντίστοιχα. Ο Τίτε βρήκε την ευκαιρία να ψάξει στο... βάθος του πάγκου του δίνοντας συμμετοχή και σε άλλους ποδοσφαιριστές φρεσκάροντας τους «Βερντεόρο», που συνέχισαν να σπαταλούν ευκαιρίες (84΄ και 89΄ Πέδρο) κι εν τέλει τιμωρήθηκαν από τον Αμπουμπακάρ, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Έντερσον με κεφαλιά στο 90΄+3 και στη συνέχεια... αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+4 Αμπουμπακάρ (2η κίτρινη)

Καμερούν (Ρίγκομπερτ Σονγκ): Επασί, Φάι, Τολό, Γου, Εμποσέ, Ενγκαμαλέου (86΄ Μπεκελί), Ανγκισά, Κούντε (68΄ Εντσάμ), Αμπουμπακάρ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Εμπεούμο (64΄ Εκαμπί).

Βραζιλία (Τίτε): Έντερσον, Ντάνι Άλβες, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Τέλες (55΄ Μαρκίνιος), Φαμπίνιο, Φρεντ (55΄ Γκιμαράες), Ροντρίγκο (55΄ Ριμπέιρο), Μαρτινέλι, Ζεσούς (64΄ Πέδρο), Άντονι (79΄ Ραφίνια).

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 2-3

Η Ελβετία έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν ήταν εκείνη που... επιβίωσε στο «ροντέο» του «Stadium 974» της Ντόχα, επικρατώντας με 3-2, σε ένα ματς με δύο ανατροπές, αμέτρητες φάσεις, πάρα πολλά νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων (συνολικά 10 κίτρινες κάρτες) και κατέλαβε τη 2η θέση στον 7ο όμιλο. Οι Σακίρι, Εμπολό και Φρόιλερ πέτυχαν τα γκολ των Ελβετών, ανέτρεψαν προσωρινά την κατάσταση με τους Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς οι Σέρβοι, αλλά δεν έφτανε για να τους δώσει τη νίκη και την πρόκριση. Αντίπαλος της Ελβετίας την Τρίτη (6/12) στο Λουσαΐλ θα είναι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Τζάκα σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Εμπολό έξω από τη μικρή περιοχή, που πλάσαρε όμως ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς κάλυψε το πεδίο του και στη συνέχεια απέκρουσε και το δεύτερο σουτ του Τζάκα. Στο 11’ οι Σέρβοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Ζίβκοβιτς βρήκε λίγο χώρο και σούταρε με το αριστερό με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει στην αγκαλιά του Κόμπελ. Στο 20’ από ωραία κούρσα και χαμηλή σέντρα του Ροντρίγκεζ, η μπάλα έφτασε στον Σο που την «έστρωσε» για τον Σακίρι κι ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τους Ελβετούς. Η αντίδραση των Σέρβων ήταν άμεση, με τον Τάντιτς να «σερβίρει» δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Στο 26’ έβγαλε σέντρα... διαβήτη προς τον Μίτροβιτς που ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ στο 35’ από κλέψιμο της μπάλας ψηλά, έδωσε κάθετη πάσα στον Βλάχοβιτς που νίκησε τον Κόμπελ με αριστερό πλασέ.

Η Ελβετία είχε το καθαρό μυαλό να ψάξει με υπομονή γκολ ισοφάρισης πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και το βρήκε στο 44’. Ο Σο έδωσε δεξιά στον Σακίρι, αυτός έκανε χαμηλή μπαλιά στη μικρή περιοχή κι Εμπολό από κοντά έκανε το 2-2. Με τη εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι Ελβετοί έκαναν ανατροπή στην... ανατροπή, με ένα γκολ αποθέωση του passing game. Ο Σακίρι σήκωσε την μπάλα για τον Βάργκας κι εκείνος με το τακουνάκι, βρήκε τον Φρόιλερ που πλάσαρε εύστοχα, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2. Στο 57’ ο Εμπολό έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να «τελειώσει» το ματς για τους Ελβετούς. Από «γέμισμα» του Ακάνζι, ο Σαρ έδωσε ωραία πάσα στον Εμπολό που... κατάφερε να αστοχήσει από τα δύο μέτρα πλασάροντας πάνω απ’ τα δοκάρια. Στα τελευταία λεπτά οι Σέρβοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στον αγώνα, όμως οι Ελβετοί ήταν πολύ ψύχραιμοι, διαχειρίστηκαν με ηρεμία το προβάδισμά τους κι έφτασαν δίκαια στη νίκη και την πρόκριση.

Ωστόσο, το πέναλτι που ζήτησαν οι «πλάβι» ύστερα από μαρκάρισμα του Σαρ στον Μίτροβιτς, στο 65' έφερε τον σέρβικο πάγκο κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο για διαμαρτυρίες, ενέργεια που συνοδεύτηκε με στιγμές έντασης.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς):  Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς (55’ Γκούντελι), Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (78’ Ράντονιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (68’ Μακσίμοβιτς), Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς (78’ Ντζούρισιτς), Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς (55’ Γιόβιτς).

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Βιντμέρ, Ακάντζι, Σαρ, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (69’ Ζακάρια), Σο (69’ Φερνάντες), Βάργκας (83’ Φασναχτ), Εμπολό (90’+6 Οκαφόρ).

ΓΚΑΝΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 0-2

Η Ουρουγουάη άφησε την πρόκριση να «γλιστρήσει» μέσα από τα χέρια της, αφού αποκλείστηκε από τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, παρότι επικράτησε 2-0 της Γκάνας στην Αλ Ουάκρα, στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου της διοργάνωσης. Τα γκολ πέτυχε ο Ντε Αρασκαέτα (26΄,32΄), αλλά τα δύο «εισιτήρια» του ομίλου πήραν η Πορτογαλία και η Νότια Κορέα. Μια φάση μπορεί να αλλάξει αντιδιαμετρικά τη ροή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα στο στάδιο «Αλ Γιανούμπ», όπου η Γκάνα έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα και έφτασε «μια ανάσα» από το 1-0, όταν στο 21΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κούντους από τον Ροσέτ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντρέ Αγιού, όμως ο Ουρουγουανός γκολκίπερ απέκρουσε. Τα «φαντάσματα» του 2010 άρχισαν να... στοιχειώνουν τους Αφρικανούς, που λόγω ενός χαμένου πέναλτι πριν από 12 χρόνια απώλεσαν την ευκαιρία να περάσουν στους «4» του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Η ψυχολογία τους έπεσε στο ναδίρ και η «Σελέστε» το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. 

 

Στο 26΄ από ασταθή απόκρουση του Ζίγκι σε σουτ του Σουάρες, ο Ντε Αρασκαέτα ακολούθησε τη φάση και από κοντά άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα (32΄) ξανά ο επιθετικός της Φλαμένγκο βρέθηκε σε θέση βολής και έγραψε το 2-0, γκολ για το οποίο φέρει και πάλι ευθύνη ο τερματοφύλακας της Γκάνας. Δύσκολα τα πράγματα για τα «Μαύρα Αστέρια» που χρειάζονταν μόνο νίκη, άρα θα έπρεπε να πετύχουν μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην Ιστορία της διοργάνωσης. Η Ουρουγουάη δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κράτησε πολύ άνετα το προβάδισμα, το οποίο θα μπορούσε νε διευρύνει στο 60΄ αλλά ο διαιτητής δεν είδε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Νούνιες, παρότι ο VAR τον κάλεσε να επανεξετάσει τη φάση. Μετά το 65΄, όμως, άρχισε να διαπράττεται μια από τις μεγαλύτερες προπονητικές... γκάφες. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να κάνει διαχείριση, σα να είχαν κριθεί τα πάντα, χωρίς να υπολογίζει ότι η ομάδα του εξαρτιόταν άμεσα από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, Πορτογαλία-Νότια Κορέα. Εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 1-1 και ένα γκολ των Ασιατών θα τους έφερνε στον επόμενο γύρο σε βάρος της «Σελέστε». 'Αρα όλα ήταν ανοιχτά κι αυτό θα έπρεπε να λάβουν υπόψη ο Ουρουγουανός τεχνικός και οι συνεργάτες του.  

Παρόλα αυτά, ο Αλόνσο «κάθισε» πάνω στο 2-0 αποσύροντας τους καλύτερους παίκτες του σα να ήθελε να τους δώσει το standing ovation: Ντε Αρασκαέτα, Σουάρες, Νούνιες! Κι όταν η Νότια Κορέα πήρε προβάδισμα επί της Πορτογαλίας, οι Ουρουγουανοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Απέμεναν 12-13 λεπτά και δεν δημιούργησαν ούτε φάση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε αποκλειστεί. Έτσι, η Ουρουγουάη έμεινε για πρώτη φορά εκτός νοκ άουτ φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το 2006 με τον Σουάρες να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και τον Καβάνι να τον παρηγορεί. 

ΓΚΑΝΑ (Ότο 'Αντο): Ζίγκι, Σεϊντού, Αμαρτέι, Σαλισού, Μπαμπά, Πάρτεϊ, Αμπντούλ Σαμέντ (72΄ Κιέρεχ), Κούντους (90+8΄ Ισαχάκου), Αντρέ Αγιού (46΄ Μπουκαρί), Ζορντάν Αγιού (46΄ Σουλεμανά), Γουίλιαμς (72΄ Σεμένιο)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ροσέτ, Βαρέλα, Χιμένες, Κοάτες, Ολιβέρα, Πελίστρι (66΄ Ντε Λα Κρους), Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ (34΄ Βεσίνο), Ντε Αρασκαέτα (80΄ Κανόμπιο), Σουάρες (66΄ Καβάνι), Νούνιες (80΄ Μάξι Γκομες)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2-1

Το Παγκόσμιο Κύπελλο των μεγάλων εκπλήξεων επεφύλασσε άλλο ένα πολύ μεγάλο ματς, με τρομερές ανατροπές και θριαμβεύτρια τη Ν. Κορέα, η οποία νίκησε την Πορτογαλία με 2-1 με γκολ του Χε Τσαν Χουάνγκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και κατέκτησε τη 2η θέση στον 8ο όμιλο και την πρόκριση στους «16» (απέναντι στην πρώτη του 7ου ομίλου)του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι Ασιάτες ισοβάθμησαν με την Ουρουγουάη στους 4 βαθμούς, αλλά σημείωσαν περισσότερα γκολ στον όμιλο (4-4, έναντι 2-2 των Ουρουγουανών) και πήραν εκείνοι το «εισιτήριο» για τα νοκ - άουτ της διοργάνωσης. Στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου τερμάτισε η Πορτογαλία παρά την ήττα της και θα αντιμετωπίσει στους «16» την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον 7ο όμιλο.

Στο «Education City Stadium» της πόλης Αλ-Ραγιάν, η Πορτογαλία ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, παίρνοντας προβάδισμα από πολύ νωρίς. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Πέπε «σημάδεψε» εξαιρετικά το Ντιόγο Νταλότ στη δεξιά πτέρυγα, αυτός απέφυγε υπέροχα τον αντίπαλό του και την κατάλληλη στιγμή γύρισε προς τον Ρικάρντο Όρτα που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τους Ίβηρες. Στο 15' ο Κανσέλο έκανε ωραία ενέργεια και σουτ από τα δεξιά κι από δύσκολη γωνία, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ της Νότιας Κορέας. Οι Νοτιοκορεάτες άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν «στροφές» και στο 27’ έφτασαν στην ισοφάριση, όταν από κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ρονάλντο και «στρώθηκε» στον Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, ο οποίος με προβολή πρόλαβε τον Ντιόγο Κόστα κι έκανε το 1-1.

Στο 35’ το σουτ του Νταλότ αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Κιμ Σονγκ-Γκιού, ενώ στο 41’ το σουτ του Σον εξω από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντιόγο Κόστα. Ένα λεπτό αργότερα (42’) το σουτ του Βιτίνια αποκρούστηκε από τον Κιμ Σονγκ-Γκιού, ενώ στο «ριμπάουντ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε σε κεφαλιά «ψαράκι». Η Ν. Κορέα άρχισε να γίνεται λίγο πιο πιεστική μετά το 60’ καθώς αναζητούσε άλλο ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 66’ το σουτ του Σον δεν δυσκόλεψε τον Ντιογο Κόστα, ενώ ένα λεπτό αργότερα, το πολύ δυνατό σουτ του μέσου του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ίνμπεομ, βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ της Πορτογαλίας που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι Νοτιοκορεάτες συνέχισαν να κυνηγούν το δεύτερο γκολ και δικαιώθηκαν εντέλει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σον έκανε ένα τρομερό σόλο και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε προς τον Χε-Τσανγκ Χουάνγκ, ο οποίος δεν αστόχησε χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μετά το φινάλε του αγώνα οι παίκτες της Ν. Κορέας πήραν αμέσως στα χέρια τους τα κινητά τους και παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Γκάνας με την Ουρουγουάη, πανηγυρίζοντας ακόμη πιο έξαλλα το τελικό 2-0 στο άλλο ματς, που τους χάρισε την πρόκριση στους «16».

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Πάουλο Μπέντο): Κιμ Σονγκ-Γκιού, Γιν-Σου Κιμ, Γου-Γιάνγκ Γιούνγκ, Χουάνγκ Ίνμπεομ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Γκουέ-Σουνγκ Τσο (90’+3’ Τσο Γιού-Μιν), Λι Γάε-Σουνγκ (66’ Xε-Τσαν Χουάνγκ), Κιμ Μουν Χουάν, Κανγκ-Ιν Λι (81’ Χουάνγκ Ουί-Τζο), Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ (81’ Γιούν-Χο Σον), Κουνγκ-Γον Γουόν.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ντιόγο Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Αντόνιο Σίλβα, Κανσέλο, Ρούμπεν Νέβες (65’ Λεάο), Ματέους Νούνιες (65’ Παλίνια), Βιτίνια (81’ Καρβάλιο), Ζοάο Μάριο (81’ Μπερνάρντο Σίλβα), Κριστιάνο Ρονάλντο (65’ Αντρέ Σίλβα), Ρικάρντο Όρτα.

Η Φάση των «16»

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

17:00 Ολλανδία - ΗΠΑ, (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

21:00 Αργεντινή - Αυστραλία, (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

17:00 Γαλλία - Πολωνία, (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

21:00 Αγγλία - Σενεγάλη, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

17:00 Ιαπωνία - Κροατία, (Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

21:00 Βραζιλία - Νότια Κορέα, (974 Stadium, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

17:00 Μαρόκο - Ισπανία, (Στάδιο Education City, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

21:00 Πορτογαλία - Ελβετία, (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

17:00 QF1: Ιαπωνία ή Κροατία - W54, (Στάδιο Education City, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

21:00 QF2: Ολλανδία ή ΗΠΑ - Αργεντινή ή Αυστραλία, (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

17:00 QF3: Μαρόκο ή Ισπανία - W56, (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

21:00 QF4: Αγγλία ή Σενεγάλη - Γαλλία ή Πολωνία, (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

21:00 SF1: Ολλανδία/ΗΠΑ ή Αργεντινή/Αυστραλία - Νικητής QF1, (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

21:00 SF2: Αγγλία/Σενεγάλη ή Γαλλία/Πολωνία - Νικητής QF3, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

17:00 Ηττημένος SF1 - Ηττημένος SF2 (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

17:00 Νικητής SF1 - Νικητής SF2 (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1 / ΑΝΤ1+

περισσότερα σε λίγο...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA