Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί να μπορέσω να νικήσω τον Ανρί», δήλωσε ο Ολιβιέ Ζιρού μετά το θρίαμβο της Γαλλίας επί της Πολωνίας με 3 - 1 στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ζιρού είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας. Ο 36χρονος άσος της Μίλαν δεν σταμάτησε στα 51 γκολ αλλά σκόραρε και στον νοκ άουτ αγώνα με την Πολωνία και είναι πλέον με 52 τέρματα μόνος στην κορυφή!

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2022: Στους 8 η Γαλλία με ηγέτη τον Μπαπέ και τον Ζιρού να γράφει Ιστορία - 3-1 την Πολωνία

«Είναι φανταστικό, ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί να μπορέσω να νικήσω τον Ανρί. Είναι τεράστια η υπερηφάνεια και ήταν κάτι το εκπληκτικό το να μπορέσω να το πετύχω κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ», είπε ο Ολιβιέ Ζιρού. Παράλληλα, συνέχισε: «Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω για να πάω όσο το δυνατόν πιο μακριά. Το γκολ μου μας έβαλε σε έναν καλό δρόμο σε ένα περίπλοκο ματς όπου αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Ύστερα πετύχαμε το δεύτερο και τρίτο γκολ και η περιπέτεια συνεχίζεται. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αλλα δεν κρύβουμε την ικανοποίησή μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA