Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης και την άμεση προκήρυξη εκλογών εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα, ο κ. Βλάχος δήλωσε δημόσια τη διαφωνία του με τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης. Εντούτοις, δυστυχώς για τον κ. Βλάχο, αλλά και για τη χώρα, αυτή είναι η επίσημη θέση της ΝΔ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνετια ότι ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για προσωπική άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος είχε πει να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πάμε σε εκλογές.

«Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει την προσωπική του άποψη. Δεν είναι αυτή η άποψη της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η ΝΔ εδώ και μήνες επιμένει, παροτρύνει την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση με τους καλύτερους όρους»

«Τη στιγμή που ακόμα και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μιλά ευθέως για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης διότι ελλοχεύει κίνδυνος για τη σταθερότητα της Ευρώπης, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει εκλογές, και ο αντιπρόεδρός του εκλαϊκεύει τη γραμμή: να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση.

Ερώτημα: αυτό θα ζητήσει αύριο από την κ. Μέρκελ; Αν ναι, ας το πει καθαρά. Αν όχι, οφείλει να αποπέμψει τώρα, πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο, τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.