Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λευτέρης Παπαγιαννάκης: Ο κ. Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής

Η Xρυσή Aυγή είναι τόσο εξτρεμιστική και τόσο χυδαία που είναι σαν να μην υπάρχει. Aυτό λέει σε συνέντευξη του σε ξένο μέσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρέμβαση στο Reader.gr αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κυρικάκου Μητσοτάκη κάνει ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Λευτέρης Παπαγιαννάκης. Συγκεκριμένα τονίζει:

Η Xρυσή Aυγή είναι τόσο εξτρεμιστική και τόσο χυδαία που είναι σαν να μην υπάρχει. Aυτό λέει σε συνέντευξη του σε ξένο μέσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν κάποιος προσεγγίζει μια πραγματικότητα, την οποία όλος ο κόσμος γνωρίζει, με τέτοιους όρους, αφήνει πολλά ερωτηματικά. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να υποβαθμίσει τη Xρυσή Aυγή;

Είναι λογικό να αγνοεί τα δεκάδες θύματα εξαιρετικά βίαιων επιθέσεων από τα τάγματα της εγκληματικής οργάνωσης; Δεν μπορεί να έχει ξεχάσει τον Σαχζατ Λουκμάν και τον Παύλο Φύσσα. Επίσης δεν μπορεί να αγνοεί ότι εδώ και δύο χρόνια εξελίσσεται μια δική ενάντια στη Xρυσή Aυγή με ένα τεράστιο κατηγορητήριο, χάρις και σε ένα στέλεχος του κόμματος του, τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι και ένα από τα τελευταία θύματα επίθεσης και μάλιστα μέσα στη Βουλή.

Το μόνο που μπορεί να σκεφτούμε είναι ότι η επιλογή αυτή έγινε για πολιτικούς λόγους με την γνωστή λογική του “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Απλά η "χρήση" της χρυσής αυγής είναι εξαιρετικά επικίνδυνη τακτική και φυσικά δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Δεν υπάρχει χώρος ούτε για το “αλλά” ούτε το “όμως", αυτά οδηγούν απευθείας στο ξέπλυμα.

Στην τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη το “αλλά" και το “όμως" είναι η βία εξ αριστερών, την οποία αναδεικνύει ως κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια, βέβαια αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει το γεγονός ότι αγνοεί, επιδεικτικά και ελιτίστικα τη βία της Xρυσής Aυγής.

Ψαρεύει σε θολά νερά ο επίδοξος πρωθυπουργός και αυτό είναι πιο χυδαίο, όχι η Xρυσή Aυγή, η οποία κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Περιμένει από διάφορους να την χρησιμοποιήσουν και να την ξεπλύνουν, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. 

Eλπίζω να είναι η τελευταία.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.