Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λεβέντης: Να συνεργαστούν Τσίπρας-Μητσοτάκης για να σπάσει ο φαύλος κύκλος της μιζέριας

«Χρειάζεται μια μεγάλη κυβέρνηση για να αλλάξει το κλίμα στη χώρα».

«Με μια ψηφοφορία στη Βουλή δεν μπορεί να αλλάξει το κλίμα στη χώρα. Για να αλλάξει το κλίμα στη χώρα χρειάζεται μια μεγάλη κυβέρνηση 220 ή 230 βουλευτών. Με 153 δεν θα έρθουν επενδύσεις, πρέπει να υποχρεωθούν τα δύο μεγάλα κόμματα να συμβάλλουν έτσι ώστε να μπει η χώρα πάνω από τις καρέκλες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε, ότι «εάν οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης υπερβούν τους εαυτούς τους και λειτουργήσουν για το συμφέρον της χώρας, τότε μπορεί να σπάσει ο φαύλος κύκλος της μιζέριας και της πολιτικής ανούσιας αντιπαράθεσης» και πρότεινε «να πάει ο κ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει τον σχηματισμό μιας μεγάλης κυβέρνησης από αυτή τη Βουλή».

Στο ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε: «Ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός είναι το έλασσον. Εμένα δεν με ενοχλεί να είναι ο κ. Τσίπρας σε αυτή την κυβέρνηση. Αν όχι, ας βρούμε άλλο πρόσωπο. Εάν μείνει ο κ. Τσίπρας άλλα δυο χρόνια πρωθυπουργός, θα κερδίσει κάτι; Εάν αποτύχει στον τομέα των επενδύσεων και κόβει συνέχεια μισθούς και συντάξεις και επιβάλλει φόρους, μπορεί η χώρα να αντέξει αυτό το γαϊτανάκι; Όταν έχεις επιβάλλει σε μια χώρα 3,5% πλεόνασμα για 5 χρόνια και 43 χρόνια 2%, βρείτε μου άλλη χώρα στον κόσμο που να της έχει επιβληθεί ένας τέτοιος στενός κορσές».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.