Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κυβερνητικές πηγές: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του Μητσοτάκη

«Η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της».

Για «σκευωρία του Κυριάκου Μητσοτάκη» η οποία «αποκαλύφθηκε και τελικά κατέρρευσε» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ τη Δευτέρα στη Βουλή, στη συζήτηση για την πώληση οπλικών συστημάτων στη Σαουδική Αραβία.

«Η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της, αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσου στον πρέσβη στο Ριάντ. Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό Δημόσιο», σημειώνουν οι ίδιες πηγές και διερωτώνται:

- Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;

- Για ποια συμφέροντα εργάζεται;

- Θα απαντήσει γιατί το έκανε;

- Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του; Εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση.

«Τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα. Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας. Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις  offshore και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης. Αλλά και να προσηλωθούμε  στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο», εξήγησαν οι ίδιες πηγές.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.