Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σπυράκη: Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες

«Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο» αναφέρει σε δήλωσή της η Μαρία Σπυράκη, σχετικά με την κουβέντα στη Βουλή σχετικά με την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

«Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες. Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου.

Η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί. Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκλιση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει:

«Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης. Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.