Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Καταγγελία Λοβέρδου για άρνηση πρόσβασης στα διαβαθμισμένα τηλεγραφήματα

Ότι δεν στάθηκε δυνατό να διαβάσει τα διαβαθμισμένα τηλεγραφήματα, τα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κάλεσε τους επικεφαλής των ΚΟ να δουν, καταγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Χθες ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κάλεσε τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων στο υπουργείο Εξωτερικών να λάβουν γνώση διαβαθμισμένου τηλεγραφήματος ( του Νοεμβρίου 2016) του πρέσβη μας στο Ριάντ προς τον υπουργό Εξωτερικών ενώ παράλληλα άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την εντιμότητα και την αξιοπιστία του Έλληνα πρέσβη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εξουσιοδοτημένος από τη Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε το υπουργείο Εξωτερικών για να λάβει γνώση του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος, όμως η απάντηση που έλαβε αρμοδίως από το γραφείο του υπουργού των Εξωτερικών ήταν ότι δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση.

«Για άλλη μία φορά ο Πρωθυπουργός αποδεικνύεται αναξιόπιστος και ταυτόχρονα εμπαθής απέναντι στους λειτουργούς της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κι όλα αυτά προκειμένου να υπερασπιστεί ύποπτες, σκοτεινές και επικίνδυνες υποθέσεις της Κυβέρνησής του. Οι Έλληνες πολίτες τον κρίνουν και από αυτό» καταλήγει ο Ανδρεάς Λοβέρδος.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.