Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γεροβασίλη: Το πρωτογενές πλεόνασμα έπρεπε να επιστραφεί στους πιο αδύναμους

«Όλη η προσπάθεια έχει σκοπό τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών ομάδων».

«Το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο παρήχθη έπρεπε να επιστραφεί στους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα σε αυτούς που είναι περισσότερο αδύναμοι αυτή την εποχή, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε όλα όσα έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση», τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε δηλώσεις που έκανε από την Πάτρα, η κ. Γεροβασίλη επεσήμανε ότι «όλη η προσπάθεια που γίνεται, έχει ως σκοπό την στήριξη των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών ομάδων, ώστε βγαίνοντας από την επιτροπεία, που πια είναι ορατό, να έχουμε κρατήσει την κοινωνία όρθια και με ένα άλλο μείγμα πολιτικής να περάσουμε την χώρα σε άλλους δρόμους».

Όσον αφορά στις ζημιές που προκλήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία από το σημερινό κύμα κακοκαιρίας, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι «παρακολουθήσαμε με πολύ μεγάλη αγωνία, μετά δε και την πρόσφατη εμπειρία της Μάνδρας, τα όσα συνέβησαν στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά το σημαντικό είναι ότι σήμερα δεν είχαμε θύματα». Παράλληλα ανέφερε ότι «προφανώς οι υλικές ζημιές είναι σοβαρές, προφανώς οι περιουσίες ανθρώπων μας αφορούν εξ΄ ίσου, αλλά το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη ζωή».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.