Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πόθεν έσχες: Οι υπουργοί που έχουν προτίμηση στις καταθέσεις και τα ακίνητα

Μεγάλες καταθέσεις σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς επίσης και αρκετά ακίνητα δηλώνουν στα πόθεν έσχες τους δύο υπουργοί και ένας αναπληρωτής υπουργός.

Μεγάλες καταθέσεις σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς επίσης και αρκετά ακίνητα δηλώνουν στα πόθεν έσχες τους δύο υπουργοί και ένας αναπληρωτής υπουργός.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για το οικονομικό έτος 2015 δήλωσε στο πόθεν έσχες του καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι καταθέσεις του κ. Γαβρόγλου είναι σε ευρώ, στερλίνες και δολάρια και το συνολικό ποσό ανέρχεται περίπου στα 300.000 ευρώ.

Ο κ. Γαβρόγλου έχει επίσης 23 ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα 131 τ.μ. στο Παλαιό Φάληρο και μικρά επαγγελματικά ακίνητα και καταστήματα.

Επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου δηλώνει καταθέσεις 432.389 ευρώ με ένα μέρος από αυτές να είναι από κοινού με τη σύζυγό του. Παράλληλα τα ετήσια εισοδήματα του ανέρχονται στα 83.000 ευρώ.

Ο κ. Αποστόλου δηλώνει μία βίλα 188 τ.μ. με 50 τ.μ. βοηθητικούς χώρους, σε οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων στη Χαλκίδα.

Και ο Γιώργος Κατρούγκαλος διαθέτει καταθέσεις 105.500 δολαρίων και 56.000 ευρώ. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δηλώνει εισόδημα περίπου 70.000 ευρώ και άλλα 16.747 εισέφερε στο νοικοκυριό η σύζυγός του.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει 15 ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα διαμέρισμα 138,50τμ στην Αθήνα, μία μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη εμβαδού 106 τ.μ. δύο διαμερίσματα στο Κερατσίνι 102 τ.μ. και 80 τ.μ. οικόπεδα και μονοκατοικίες σε Πύλο και Σταμάτα.

Επίσης και ο Γιώργος Σταθάκης έχει αρκετά ακίνητα στην κατοχή του, όπως φαίνεται από τη δήλωση πόθεν έσχες.

Για να δείτε το πόθεν έσχες του Κώστα Γαβρόγλου πατήστε ΕΔΩ

Για του Βαγγέλη Αποστόλου ΕΔΩ

Και του Γιώργου Κατρούγκαλου ΕΔΩ


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.