Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λοβέρδος: Κανέναν βουλευτή δεν έχει ο Ερντογάν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Έντονη ήταν η αντίδραση του  κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, για την αναφορά Ερντογάν ότι «έχουμε τέσσερις βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «χάος στην προετοιμασία της επίσκεψης Ερντογάν, χάος και κατά την πραγματοποίησή της. «Φτάσαμε στο σημείο ο Τούρκος Πρόεδρος να αναφέρεται σε τέσσερις Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και μάλιστα με την φράση «Έχουμε τέσσερις Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» και επιπλέον να αποφασίζει αυθαίρετα αλλά και ανενόχλητα να στερήσει τον λόγο από Έλληνα Υφυπουργό».

Σχολιάζοντας την επίμαχη φράση του Τούρκου Προέδρου, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «κανέναν Βουλευτή δεν έχει ο Ερντογάν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Σχετικά με τη διπλωματική θέση στην οποία βρέθηκε η ελληνική κυβέρνηση, είπε ότι «είναι φυσικό και επόμενο να θερίζει θύελλες αφού έσπειρε ανέμους. Το δυστύχημα είναι ότι οι θύελλες αυτές πλήττουν όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Είναι πια ξεκάθαρο: Όσο κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η Ελλάδα θα υφίσταται βλάβες τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά της θέματα».
 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.