Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορεί, αλλά και χωρίς το ΠΑΣΟΚ δε γίνεται

Αισιόδοξος για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής, εμφανίστηκε ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος τονίζει ότι «είναι η τελευταία ευκαιρία για τις υπάρχουσες δυνάμεις του χώρου να μετεξελιχθούν», ενώ σημειώνει ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποστείλει τη σημαία όσες προσπάθειες και αν απαιτηθούν».

Μιλώντας στο Έθνος για τη μορφή του νέου φορέα υποστηρίζει ότι «η πορεία πρέπει να είναι προς έναν ενιαίο και αυτοδύναμο σχηματισμό», ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη «να το πάρουμε απόφαση και να μην εθελοτυφλούμε: Το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορεί πια, αλλά και χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα στον χώρο».

Ο κ. Σκανδαλίδης ασκεί κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου λέγοντας ότι «βρεθήκαμε αμυνόμενοι σε προκλητική επίθεση από έναν κακόπιστο Ερντογάν που επιχείρησε επί του εδάφους μας να αμφισβητήσει απαράγραπτα δικαιώματά μας».

Τέλος, χαρακτηρίζει ως «επικοινωνιακό τρικ με έντονη οσμή λαϊκισμού» την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμμετάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «δεν χτυπάς την οικογενειοκρατία στο πρόσωπο στελεχών δοκιμασμένων και με πολύχρονη διαδρομή. Τη χτυπάς στην αφετηρία της όταν γίνεται κατ' απονομή κληρονομικού δικαιώματος».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.