Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Θεοδωράκης: Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες

Στην Novartis, τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην Novartis, τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες μας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού και αναφέρει πως την Κυριακή θα μιλήσει στο Βοτανικό.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook:

«Δεν είναι η Ιοκάστη που μας στεναχωρεί. Είναι τα σύννεφα της πολιτικής και της οικονομίας που μας χαλάνε την διάθεση.

Σύννεφα στο χρώμα της μούχλας που δεν κουβαλούν αναζωογονητική βροχή αλλά σκάνδαλα, μηχανορραφίες, ψέματα, λάσπες, απάτες, κλεψιές, σπατάλες… Όπου πέσουν, όλα τα καίνε και άντε μετά να έχεις όρεξη να ψάξεις για την αλήθεια ή να μιλήσεις για δικαιοσύνη. 

Και μετά είναι οι «άλλοι» που οργανώνουν συλλαλητήρια – τώρα και στην περιφέρεια. Με ποιανών λεφτά αλήθεια; Τούρκοι ναύαρχοι γελάνε στο Αιγαίο και εμείς το παίζουμε σκληροί με τους βόρειους γείτονες μας. 

«Σημαία από νάιλον υψώνουμε σημαία πλαστική, ο κόσμος δεν έχει τίποτε να χάσει και τίποτε να βρει», που τραγουδάει και ο Νιόνιος. Και τι να βρει σε μια Ελλάδα που 860.000 άνθρωποι έχουν χρέη στην εφορία έως 50 ευρώ και 1.340.000 χρωστάνε από 50 ως 500 ευρώ.

Για όλα αυτά θα προσπαθήσω να μιλήσω αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στην Αθηναΐδα στον Βοτανικό (κοντά στην στάση του μετρό στον Κεραμεικό).

Σε περιμένω. 

Γιατί οι καιροί απαιτούν τόλμη και ευθύνη, όχι μόνο από εμένα, αλλά και από εσένα»

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.