Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επιμένει ο Αδωνις: Στημένη από τον Τσίπρα η υπόθεση Novartis

«Εγώ από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ επρέσσο» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ, μίλησε για στημένη υπόθεση από τον ίδιο τον κ Τσίπρα και υποστήριξε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες χρησιμοποιούν τη λέξη «πιστεύω».

«Αυτά δεν είναι στοιχεία» τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι είχε συναντηθεί πολλές φόρες με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, γιατί ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε δε ότι η «επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου» εισαγγελέας κυρία Τουλουπάκη δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ.

Όπως είπε από αυτόν πήγαιναν χρήματα σε γιατρούς του ΕΣΥ και όπως είπε, αποκλείεται να μην βρίσκονται στη λίστα γιατροί - κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, η κυρία Τουλουπάκη σταμάτησε την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραψε τον κύριο Αντώναρο γιατί η παράταξη μας τώρα που βάλλεται πρέπει να βαδίσει ενωμένη» είπε ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν ζήτησε την διαγραφή κανενός.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.