Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Αποφεύγει τα περίπτερα της ΔΕΘ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί από την Τετάρτη ως την Παρασκευή ο γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει την Τετάρτη σε εκδήλωση στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» της Διεθνούς Έκθεσης, στις 19:00 για την οικονομία και τις γενικότερες εξελίξεις.

Αυτό όμως, θα το κάνουν όλοι οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Το πρωτότυπο στην επίσκεψη του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είναι πως δεν θα περάσει ούτε... δίπλα από τα περίπτερα της Έκθεσης. 

Και πως να το κάνει άλλωστε όταν τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ και ένα από τα περίπτερα αυτό του επίσημου προμηθευτή πολεμικού υλικού του αμερικανικού κράτους, της Lockheed Martin; Όπως μάλιστα σχολίαζαν στελέχη του κόμματος, η στάση του ΚΚΕ είναι αυτονόητη ιδιαίτερα στη σημερινή περίοδο και με όλες τις εξελίξεις στη «γειτονιά μας» στις οποίες οι ΗΠΑ πρωταγωνιστούν.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, δεν θα δώσει ούτε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκειά της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με την παρουσία του αμερικανικού παράγοντα στην Έκθεση. Αντίθετα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, επέλεξε να επισκεφθεί δυο επιχειρήσεις τη βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC την Πέμπτη και την εταιρεία πληροφορικής EPSILONNET στην Πυλαία την Παρασκευή, για να μιλήσει με τους εργαζόμενους.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη, θα κλείσει με την παρουσία του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελλά, όπου και θα μιλήσει στις 21:45.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.