Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τσίπρας κατά Σπυράκη: Η ευαισθησία δεν μπορεί να είναι a la carte

Κατά της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, καταφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Κατά της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, καταφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τρίτη.

«Εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθώ το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαδηλώνει σε μια δημοκρατική πολιτεία» είπε από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου ο κ. Τσίπρας και επεσήμανε πως «η ευαισθησία δεν μπορεί να είναι a la carte».

«Θέλω, όμως, να σας υπενθυμίσω, κ. Σπυράκη, ότι εσείς ήσασταν που για χρόνια, ως προβεβλημένη δημοσιογράφος σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, κάθε βράδυ σχεδόν όταν είχαμε πράγματι μαζικές διαδηλώσεις με πράγματι μεγάλη καταστολή, τα πέντε πρώτα χρόνια από τον σταθμό σας βγαίνατε και ουσιαστικά ασκούσατε το λειτούργημα της πληροφόρησης, όπως η ίδια παραδεχτήκατε, με έναν τρόπο όπου αποκρύβατε την αλήθεια. Και τότε δεν είχατε καμία ιδιαίτερη ευαισθησία, ούτε στο να παρουσιάσετε τα πραγματικά νούμερα των διαδηλώσεων, αλλά ούτε και το να αναδεικνύετε την καταστολή και τη βία που υπέστησαν αυτές οι διαδηλώσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.