Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βουλευτής αρνήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Αττικής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας διαμαρτύρεται σχετικά με «προσβλητική συμπεριφορά» εναντίον του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής, στην επιστολή του αυτή, εξηγεί πως του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στην Έκθεση, κάτι που αρνήθηκε να κάνει και αποχώρησε διαμαρτυρόμενος. Όπως εξηγεί ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, αρχικά του στάλθηκε πρόσκληση από τη ΔΕΘ ώστε να παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, επειδή όμως δεν μπορούσε να πάει, θέλησε να επισκεφθεί την Έκθεση 4 μέρες αργότερα.

«Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον. Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός  πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως τζαμπατζήδων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

«Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή  και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική ,υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση  των συναρμόδιων Υπουργών» προσθέτει.

«Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ' ενός την Θεσσαλονίκη και αφ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο» καταλήγει στην επιστολή του προς τον κ. Βούτση ζητώντας του να τον ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

ΠΗΓΗ: thessnews.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.