Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τζανακόπουλος: H ΝΔ να το βάλει καλά στο μυαλό της, η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια

Η ΝΔ δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση, μόνο τον εαυτό της, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί τετάρτου Μνημονίου να καταρρέει τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει την βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε δήλωσή.
 
Όπως σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος, η Νέα Δημοκρατία «μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν».

«Χθες, ξανά, ο κύριος Χατζηδάκης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Hanns Seidel, ζήτησε να μην επιδιώκει η κυβέρνηση την ανατροπή  διαρθρωτικών αλλαγών, εννοώντας την ανατροπή του μέτρου για τις συντάξεις. Σήμερα πάλι της φταίει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αύριο θα της φταίει το κακό το ριζικό της», σχολιάζει, χαρακτηριστικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 
«Η χώρα όμως βγήκε από τα Μνημόνια. Και η ΝΔ καλά θα κάνει να το βάλει καλά στο μυαλό της αντί να επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα  σαμποτάζ. Δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.