Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πατούλης: Θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας – Δεν φτιάχνω κόμμα

Πατούλης: Θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας – Δεν φτιάχνω κόμμα
Πατούλης: Θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας – Δεν φτιάχνω κόμμα

Τις φήμες περί δημιουργίας νέου κόμματος διέψευσε κατηγορηματικά, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας ότι «τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, θα την δώσω από τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Από εκεί που μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος στους πολίτες και στην πατρίδα μου».

Ο Γιώργος Πατούλης, ξεκαθάρισε πως στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι υποψήφιος στον Δήμο της Αθήνας «υπηρετώντας το μοντέλο της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης, το οποίο σήμερα ασκείται στρεβλά, αλλά θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του θεσμού, της χώρας και των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών».

Απαντώντας σχετικά στα σενάρια περί δημιουργίας κόμματος σημείωσε «όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια πρέπει να μην ξεχνούν ότι έχω υπηρετήσει πάνω από 25 χρόνια τον αυτοδιοικητικό θεσμό. Το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε τομέα, είναι αναγνωρισμένο από τους πολίτες.

Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας, μέσα από την Αυτοδιοίκηση, που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της πατρίδας μας.

Είναι προφανές ότι το σενάριο περί δημιουργίας κόμματος από πλευράς μου εκφράζει τις απόψεις όσων το διακινούν, αλλά δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος» καταλήγει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.