Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ζουράρις: Δεν υπάρχει λόγος να ρίξουμε την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την διαφωνία του με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οποίος προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στην Βουλή προς κύρωση, δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ρ/σ X FM, ο Κώστας Ζουράρις διαφωνεί με τη συμφωνία, αλλά δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να πέσει η κυβέρνηση.

«Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι ιδρυτικό και ιδρυματικό για τους ΑΝΕΛ, φυσικά και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία στη βουλή όταν και αν έρθει» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ πρόσθεσε: «από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του, ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση».

Σημείωσε μάλιστα πως την άποψή του αυτή, την έχει εκφράσει και στον Πάνο Καμμένο. Ο Κώστας Ζουράρις, πήρε πάντως θέση και για το ζήτημα των συντάξεων, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια «Εγώ νομίζω ότι μπορεί η κυβέρνηση να πάει σε μονομερή ενέργεια γιατί το ευρωπαϊκό μέτωπο που είναι διασπασμένο δεν μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μπορεί να το κάνει βασιζόμενη στα περισσεύματα».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.