Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Προβάδισμα Θωμάκου στην Κηφισιά λόγω καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Θετικά είναι τα μηνύματα στην Κηφισιά για τις δράσεις του δήμου που αφορούν την ενίσχυση της καινοτομίας της επιχειρηματικότητας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Οι δράσεις του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου που αφορούν την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, των καινοτόμων δράσεων, τα σεμινάρια, η συνεργασία με τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας φαίνεται ότι βρίσκουν ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση μεταξύ των δημοτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. 

Αυτό διαφαίνεται τόσο από τη δημοσκόπηση που έχει στα χέρια της η δημοτική αρχή αλλά και από επιστολή που κυκλοφόρησε μεταξύ του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία γίνεται λόγος  για «αναμόρφωση και αισθητή αναβάθμιση σε όλους τους τομείς, μαζί με καινοτομίες, ενώ ο κοινός παρονομαστής ήταν και θα είναι η εντιμότητα και η διαφάνεια».

Παράγοντες της Κηφισιάς πάντως τόνιζαν στο Reader.gr πως η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες, με την ανακοίνωση των συνδυασμών αλλά και τις επίσημες δημοσκοπήσεις  στο Δήμο.
 

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.