Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λοβέρδος: Το πόρισμα για την Υγεία αποτελεί φιάσκο

«Δεν σκοπεύω να χαρίσω τίποτε σε όσους προσπάθησαν ματαίως, όπως συνεχώς αποδεικνύεται, να πλήξουν την πολιτική μου τιμή και την προσωπική μου υπόληψη, επισημαίνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Κόντρα σχετικά με το πόρισμα για την Υγεία, επεσήμανε πως «το πόρισμα ήταν αποκαλυπτικό της ένδειας των επιχειρημάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας και αποτελεί φιάσκο. Αποκαλύπτει επίσης τις άνομες προθέσεις τους να ρίξουν σκιές πάνω μου. Η παντελής απουσία συγκεκριμένων αναφορών αποκαλύπτει το μέγεθος της έκνομης αλλά και ανόητης πρόθεσής τους εναντίον μου και συγχρόνως αναδεικνύει εκείνο που είχα επισημάνει από την αρχή αυτής της Εξεταστικής. Το έσχατο σημείο πολιτικής και ηθικής εξαχρείωσης, που έχει καταβαραθρωθεί η Κυβέρνηση. Είναι στα όρια του γελοίου» αναφέρει. 

 «Είχα εντοπίσει περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και καμαρώνω ότι προσπάθησα, με όλες μου τις δυνάμεις και όλα τα μέσα που είχα, να τις αντιμετωπίσω πολύ επιτυχώς. Είναι καταγεγραμμένες οι ενέργειές μου έχοντας απευθυνθεί στα αρμόδια δικαστήρια, συγκαλέσει πειθαρχικά όργανα, διατάξει την έρευνα όλων εκείνων των υποθέσεων που έχριζαν διερεύνησης» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος .

Σχολιάζοντας τη συμφωνία Πολιτείας – Εκκλησίας ο κ.Λοβέρδος αναφέρει πως «η πρώτη διαπίστωση είναι ότι όποιος διαπραγματεύεται με τον κ. Τσίπρα, του τα παίρνει όλα. Ο Αρχιεπίσκοπος στην προκείμενη συζήτηση είναι ο καθολικός νικητής».


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.