Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σφοδρές αντιδράσεις για την ανάρτηση Πολάκη για τις φωτιές σε Μάτι και Καλιφόρνια

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση Πολάκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με αφορμή τη φονική πυρκαγιά στην Καλιφόρνια. Συγκεκριμένα, για ταύτιση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η Νέα Δήμοκρατία, ενώ ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης σημείωσε: «αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη ΝΔ, «ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης».

Όπως σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, το πρόβλημα της χώρας «είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως».

«Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

H πλήρης ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Πολάκης = Τσίπρας

Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια.

Παύλος Χρηστίδης: «Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή»

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση στο Facebook του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σημείωσε: «Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία», σχολίασε

«Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή», καταλήγει ο κ. Χρηστίδης.

Και η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.