Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συλλυπητήρια από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο για το θάνατο του Στάμου Ζούλα

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του δημοσιογράφου, Στάμου Ζούλα, πρώην διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή» και αρθρογράφου επί σειρά ετών σε ηλικία 81 ετών εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Συγκεκριμένα, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύζυγο του εκλιπόντα δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια.

«Ο Στάμος Ζούλας υπήρξε πιστός λειτουργός της δημοσιογραφίας μέχρι το τέλος. Κατάφερε να καταξιωθεί για την εγκυρότητα της πένας του μέσα από την εξηνταετή πορεία του σε όλη την δημοσιογραφική ιεραρχία της "Καθημερινής"», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε γραπτή συλλυπητήρια δήλωσή του.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στον γιο του Κωνσταντίνο Ζούλα», καταλήγει ο πρωθυπουργός.

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας δημοσιογράφος που σφράγισε την εποχή του» γράφει στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποχαιρετώντας τον Στάμο Ζούλα.

«Ο Στάμος Ζούλας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, επαγγελματισμό και δημοκρατική συνείδηση για πάνω από 60 χρόνια. Στην οικογένειά του, και ειδικά στον Κωνσταντίνο, εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», γράφει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Στάμος Ζούλας ανήκει στη γενιά των δημοσιογράφων που εργάστηκαν στον Τύπο σφραγίζοντας με τα έγκυρα ρεπορτάζ και την αρθρογραφία τους ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου πριν από την περίοδο της δικτατορίας και κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στον γιο του δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Στάμου Ζούλα. Ο Στάμος Ζούλας υπηρέτησε για δεκαετίες τη δημοσιογραφία και συνέδεσε την επαγγελματική του πορεία με την εφημερίδα "Καθημερινή" στην οποία διετέλεσε και διευθυντής» αναφέρει σε συλλυπητήρια γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του, και στον γιό του, Κωνσταντίνο» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα εκφράζει με ανακοίνωσή της και η Ένωση Κεντρώων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα. Ο εκλιπών δημοσιογράφος, υπηρέτησε την ελευθερία του λόγου και της έγκυρης πληροφόρησης, από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχε και άφησε έντονη την σφραγίδα του στο χώρο της δημοσιογραφίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων για την απώλεια του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα.
Στο μήνυμά του ο Δήμος αναφέρει: 

Τη θλίψη του εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο δήμος Αθηναίων για την απώλεια του δημοσιογράφου Στάμου Ζούλα, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 984» και διευθυντής του. Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.