ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20/02/2019 23:02

Καμμένος: Σε 20 λεπτά μπαίνουμε στα Σκόπια με μια ίλη τεθωρακισμένων (vid)

Καμμένος: Σε 20 λεπτά μπαίνουμε στα Σκόπια με μια ίλη τεθωρακισμένων (vid)
Καμμένος: Σε 20 λεπτά μπαίνουμε στα Σκόπια με μια ίλη τεθωρακισμένων (vid)
Ανάγνωση:

Σε προκλητικότατες δηλώσεις για χώρες – συμμάχους της Ελλάδας προχώρησε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι TRT.

«Τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε «δειλούς» τους Τούρκους λέγοντας πως «έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά, ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας. Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Σε ότι έχει να κάνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κόντρα που έχει ανοίξει με τον Νίκο Κοτζιά, ανέφερε: «Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ.Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη….Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε».

Ο Πάνος Καμμένος επέστρεψε τον χαρακτηρισμό του «νέου Σαμαρά» στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως «Είπε στη Βουλή «προσπάθησα να σε προφυλάξω μην γίνεις Σαμαράς». Ενώ έγινε ο ίδιος Σαμαράς. Την προδοσία την έκανε ο ίδιος. Αυτόν τον πολιτικό αμοραλισμό στην Ελλάδα δεν τον έχω ξαναδεί. Αποστασία τέτοια από τον κυβερνητικό σου εταίρο και την αριστερά δεν την είχαμε ματαδεί».

Τέλος μιλώντας για τους βουλευτές που εγκατέλειψαν το κόμμα του, τόνισε «Σε μια δύσκολη στιγμή ο άνθρωπος έχει να βάλει την αξιοπρέπεια του στο ζύγι. Στη ζυγαριά του ο κ. Κόκκαλης και η κυρία Χρυσοβελώνη έβαλαν την καρέκλα», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ